Werken met interieurarchitecten en -adviseurs

De veranderende opvattingen over het gebruik en de inrichting van de werkplek, de aandacht voor arbeidsomstandigheden én de toenemende interesse voor de milieuaspecten van materialen maken het interieur meer en meer het terrein van de specialist. De interieuradviseur en -architect is die specialist.

Novo Projectstoffering werkt nauw samen met architecten voor veel renovatie- en nieuwbouwprojecten . Onze showroom wordt up-to-date gehouden. Wij bieden de interieuradviseur en -architect de mogelijkheid om van onze showroom gebruik te maken om samen met hun klant inspiratie op te doen van de laatste trends en technologische ontwikkelingen van alle A-merken.

Ook particulieren worden dagelijks geconfronteerd met talloze aantrekkelijke beelden in de media die de lust tot veranderen van de woonruimte opwekken. Het aanbod van materialen en attributen is echter zo groot, dat ook hier het advies hét middel is om de mogelijkheden optimaal te benutten. Wij adviseren en denken graag constructief mee om de juiste stoffering optimaal te integer.

Voorbeeldprojecten