Diensten

Projectvloeren

Op zoek naar een projectvloeren specialist? Onze professionele vloerenleggers en kwaliteitsproducten zorgen voor een prachtig resultaat.

Lees meer >

Projectvloerbedekking

We zijn specialist in het leveren en leggen van vloerbedekking in diverse soorten. We nemen alles uit handen en zorgen voor het hele project. Van advisering tot eindresultaat.

Lees meer >

Schoonloopzones

Novo biedt een groot assortiment in duurzame, elastische en slijtvaste schoonloopmatten en schoonloopvloerbedekking voor een binnen- en buitentoepassing.

Lees meer >

Raambekleding

Raambekleding is functioneel en decoratief tegelijkertijd. Goede raambekleding kan een ruimte koeler houden in de zomer en warmer houden in de winter. Maar raambekleding kan ook voor een betere akoestiek zorgen.

Lees meer >

Zonwering

Nooit meer direct en fel zonlicht dat naar binnen schijnt dankzij onze zonwering oplossingen. Goed gekozen zonwering draagt ook bij aan de uitstraling van uw pand.

Lees meer >

Onderhoud

Vloeren, raambekleding en zonwering blijven mooier door regelmatig onderhoud. Daarnaast gaan de producten langer mee. Door uw producten goed te laten onderhouden kiest u voor een duurzame oplossing.

Lees meer >

Advies

Novo Woning- en Projectstoffering B.V. streeft er altijd naar om bij u een prachtige vloersysteem te realiseren. Om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen vragen wij het volgende vooraf goed door te nemen. Zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en wat wij verwachten van u.

Lees meer >