Projectvloeren: hard

Wij bieden een groot en gevarieerd assortiment harde projectvloeren. We leveren PVC, linoleum, rubber met eindeloos veel mogelijkheden en keuzes:

  • PVC in click, dryback en loose lay.;
  • Linoleum vloeren (marmoleum);
  • Vinyl;
  • Rubber vloeren;
  • Ondervloeren;
  • Combinatie van een harde en een zachte vloerbedekking.

Harde vloeren zijn praktisch en flexibele. Iedere harde vloeren heeft zijn specifieke voordelen. Bijvoorbeeld PVC vloer is sterk, kraswerend en geluiddempend en is bij vloerverwarming goed toe te passen. Een combinatie van PVC en tapijttegels geeft een mooie match.

Linoleum heeft naast duurzaamheid en milieuvriendelijkheid ook nog vele andere voordelen. Het materiaal is zeer slijtvast, makkelijk in onderhoud en kan zonder problemen zware gewichten dragen over langere periodes. Door deze eigenschap kan het op intensieve gebruikte ruimtes toegepast worden, bijvoorbeeld in de zorg, op scholen, voor kantoren en hospitality.

Rubber vloeren is een van de veiligste vloer die je kunt kiezen. Rubber is bijvoorbeeld brandvertragend en relatief zacht. Ideaal voor openbare ruimtes wegens een efficiënte algemene onderhoud, de emissiearme materialen, het oppervlak zonder voegen of coatings. Met een rubber vloer beleeft u iedere dag plezier met een uitstekende keuze voor toekomstige generaties.

Wij denken graag constructief mee om de juiste stoffering optimaal te integreren in het gewenste totaalplaatje. Mocht u graag inspiratie willen opdoen, dan kunt u onze showroom bezoeken. In onze showroom vindt u de laatste trends en technologische ontwikkelingen van alle A-merken.

Onze stoffeerders en vloerenleggers hebben veel technische productkennis en jarenlange ervaring. Een vakkundige montage in combinatie met de kwaliteitsproducten én goed onderhoud zorgt voor duurzame oplossingen.

Op zoek naar een projectvloeren specialist? Onze professionele vloerenleggers en kwaliteitsproducten zorgen voor een prachtig resultaat.
Meer weten? neem contact op >