Werken voor u is een feestje

Het zelfde bedrijf, een nieuwe naam. Novo wordt getransformeerd tot FESTAS.
Met FESTAS willen we onze diensten en kwaliteiten beter in de markt zetten, zodat we onder een unieke naam duidelijk te vinden zijn via alle kanalen en social media.

Waarom een andere naam

Met een frisse blik startten wij vijf jaar geleden ons bedrijf waarmee we in de afgelopen jaren succesvol gescoord hebben in de Nederlandse markt. Inmiddels is ons team twaalf enthousiaste collega’s sterk.
Novo betekent ‘nieuw’ en een nieuwkomer zijn wij niet meer met bijna dertig jaar ervaring. De naam komt veelvuldig voor in verschillende branches en wij willen ons nu onderscheiden.
Daarom vinden wij het hard nodig een nieuwe naam te kiezen. Behalve dat wij de nieuwe naam mooi en krachtig vinden, vinden wij het een spannende stap en getuigt het van lef!

Wat betekent dit voor u?

Behalve de naam verandert er in principe weinig. De komende twee maanden gaan wij onze huisstijl aanpassen en geleidelijk invoeren, u wordt op alle fronten geïnformeerd.

Op maandag 1 februari 2021 heten wij FESTAS.

Heeft u vragen hierover? U kunt ons bereiken op de gebruikelijke manier zoals u dat nu ook doet.

Wij waarderen de geweldige projecten en mogelijkheden die u Novo heeft gegeven om samen een goede relatie op te bouwen als fundament voor een succesvolle voortzetting in de komende jaren maar dan onder de naam Festas.