Al 30 jaar ervaring in projectstoffering

Partner in projectstoffering

Hoe werken wij?

Novo Projectstoffering helpt u graag bij uw uitdagingen en vragen op het gebied van projectstoffering. Wij nemen de tijd om samen met u tot de juiste keuze te komen. Wij adviseren, beoordelen de bestaande situatie, controleren ondervloeren en kunnen een rol vervullen in het bouwteam. De hieruit voortvloeiende offertes scoren hoog op helderheid en inzichtelijkheid.

Wie zijn wij?

Novo Projectstoffering valt op door de frisse kijk op projectinrichting. Onze ervaring, kennis van zaken én de affiniteit met kwaliteitsproducten zorgen ervoor dat inrichtingsprojecten perfect worden uitgevoerd. Of het nu gaat om projectvloeren, projectvloerbedekking, zonwering, raambekleding of het onderhoud van werkruimten, wij zullen ons enthousiasme laten zien in de opgeleverde projecten.

Wat doen wij?

Novo Projectstoffering richt projecten in op gebied van vloeren, vloerbedekking, gordijnen/vitrage en zonwering. Nadat wij goed geluisterd hebben naar de wensen van de klant, doen wij aansprekende en functionele voorstellen. Onze stoffeerders en vloerenleggers hebben grote technische productkennis en veel ervaring. De installatie van de vloeren gebeurt zeer vakkundig en in combinatie met de kwaliteitsproducten van A-merken is succes verzekerd.

Novo Projectstoffering heeft diverse opdrachtgevers: wij werken voor gemeentelijk overheden en bedrijven die aan de overheid gelieerd zijn, bouwkundig aannemers, projectontwikkelaars, architecten, bouwmanagementbureaus en rechtstreeks voor ondernemers in het MKB.

Wij zijn met name actief in het onderwijs (onder meer peuterspeelzalen, basisscholen), de gezondheidszorg (zorgcentra en ziekenhuizen), commerciële panden (winkels en kantoren), en hospitality (hotels, restaurants en theater). Novo Projectstoffering maakt van iedere situatie, ieder wens en ieder budget een mooi project.

Voor wie?

We werken als specialist voor architecten, interieurontwerpers en aannemers. Maar we leveren onze diensten en producten ook direct aan organisaties, bedrijven en particulieren.

Garantie en zekerheid

Wij zijn aangesloten bij ‘Eurocol Verzekerde Project Garantie’. Dit geeft onze opdrachtgevers extra zekerheid mocht er toch een keer iets mis gaan.

DUURZAAMHEID

Met een lange levensduur van onze producten zorgen wij nú voor de generaties die na ons komen. Wij zijn ons bewust van onze materialen en nemen hierin onze verantwoordelijkheid. Dat is voor ons een kernwaarde en wij werken ook met leveranciers die deze verantwoordelijkheid onderkennen en ernaar handelen. Dat uit zich onder meer in de toepassing van recyclebare materialen. Zodat deze aan het einde van de levensduur geen onverantwoorde belasting voor het milieu vormen.

ONS TEAM

Onze stoffeerders en vloerenleggers hebben veel technische productkennis en jarenlange ervaring. Een vakkundige montage in combinatie met de kwaliteitsproducten én goed onderhoud zorgt voor duurzame oplossingen. Onze stoffeerders zijn allemaal in bezit van een VOG-verklaring.