'Betrokken, innovatief en afspraak is afspraak'

Aannemers
Kantoorpanden

Betrokken, innovatief en afspraak is afspraak

Onze focus is het opbouwen van duurzaam en intensieve klantrelatie. Onze ervaring, kennis van zaken én de affiniteit met kwaliteitsproducten zorgen ervoor dat inrichtingsprojecten perfect dat wij deze verbinding met onze klanten kunnen opbouwen. Of het nu gaat om projectvloeren, projectvloerbedekking, zonwering, raambekleding of het onderhoud van werkruimten, wij zullen ons enthousiasme laten zien in de projecten.

Wat kunt u verwachten?

Met meer dan 30 jaar ervaring zetten wij ons graag in om te helpen bij uw uitdagingen en vragen. Wij geloven in de tijd nemen om tot de juiste keuze te komen, concrete afspraken voor de uitvoering en afspraak is afspraak. Wij nemen u ook graag mee in hoe u de producten in topconditie kan houden.

Met een lange levensduur van onze producten zorgen wij nú voor de generaties die na ons komen. Wij zijn ons bewust van onze materialen en nemen hierin onze verantwoordelijkheid. Dat is voor ons een kernwaarde en wij werken ook met leveranciers die deze verantwoordelijkheid onderkennen en ernaar handelen. Dat uit zich onder meer in de toepassing van recyclebare materialen. Zodat deze aan het einde van de levensduur geen onverantwoorde belasting voor het milieu vormen.

Design & Craft

Graphic Design
Photography
Interaction
Design
Art Direction
Illustration

Development

HTML 5 Canvas
CSS 3D Transforms
Front-End Framework
Native Applications
Foundation

Branding

Visual Design
Brand Strategy
Process & Exploration
Copywriting Print

Strategy

Research
Opportunity Analysis
Branding Discovery
Production Planning
Brainstorming

Ons team

Onze stoffeerders en vloerenleggers hebben grote technische productkennis en veel ervaring. Onze stoffeerders zijn allemaal in bezit van een VOG verklaring omtrent het gedrag. De montage gebeurt dan ook zeer vakkundig. In combinatie met de kwaliteitsproducten van A-merken is succes verzekerd.

Patricia Susanne

Founder

Holden Hoffington

Founder

Ceccilla Pinto

Creative Director

Can Bonomo

Development Director

Onze klanten

Van specialistische ruimten in de Penitentiaire Inrichting, zorg, industriële ruimten van productiehallen, onderwijsgebouwen tot kantoren en van grote bedrijven tot het midden- en kleinbedrijf. Geen project is ons te uitdagend!

Novo projectstoffering is onder andere actief in het onderwijs (onder meer peuterspeelzalen, basisscholen), de gezondheidszorg (zorgcentra en ziekenhuizen), commerciële panden (winkels en kantoren) en hospitality (hotels en restaurants). Ook wij werken voor Dienst Justitiële Instellingen (penitentaire instellingen). Onze inrichtingsspecialisten maken van iedere situatie, iedere wens en ieder budget een mooi project.

Wij adviseren, beoordelen de bestaande situatie, controleren ondervloeren en kunnen een rol vervullen in het bouwteam.

“Designs are increasingly winning competitions because they are literally green, and because somewhere they feature a small windmill.“

“Put all speaking her delicate recurred possible. Set indulgence inquietude discretion insensible bed why announcing. Middleton fat two satisfied additions.“

“Smile spoke total few great had never their too. Amongst moments do in arrived at my replied. Fat weddings servants but man believed prospect.“